• VTEM Image Show
 
Het laatste nieuws!

Abonneren in één klik op mijn eigen YouTubekanaal!  

 

 https://bit.ly/2RNljYL

 


 

 

LYRIC VIDEO 'LEEF JE MOMENT' NU OP YOUTUBE!

 

 

 


 

NIEUWE SINGLE KEVIN SMIT 'LEEF JE MOMENT'

 

Voor vele 30-plussers zal vanaf de eerste tonen van 'Leef je moment' een aha-moment ontstaan.
Het origineel van de nieuwe single van Kevin Smit is namelijk 'The Sign' van de populaire Zweedse popact Ace of Base. 'Leef je moment' zal 11 januari verschijnen via Dutch Star Music Productions.

 

Voor Kevin is de cover een logische keuze: "dit nummer is een enorm sterke en herkenbare track. Waar dit nummer ook gedraaid wordt, iedereen gaat er op dansen.
Eigenlijk is het liedje nog steeds een hit...." Kevin schreef de Nederlandstalige tekst samen met Martin Sterken, terwijl Emile Hartkamp en Norus Padidar de productie verzorgden.

Download en stream de track via:

Zazell: https://bit.ly/2M24l3e

Deezer: https://bit.ly/2RDIeFP

Spotify: https://spoti.fi/2FpK32o

 

iTunes: https://apple.co/2VLM12M

 

 

Leef je moment volgt de succesvolle single 'Engelen' op, die Kevin begin november opnieuw met officiële videoclip uitbracht op verzoek van zijn fans.
Daarvoor bracht de Hoogeveense zanger de succesvolle single 'Ben Onderweg' uit.

 

In maart van dit jaar zal Kevin Smit wederom de studio induiken om een vervolg op te nemen voor 'leef je moment'. 

 

 

 

 


 

 

VIDEOCLIP 'ENGELEN' VAN KEVIN SMIT STAAT NU ONLINE!

 


 

BEN ONDERWEG IS DE NIEUWE SINGLE VAN KEVIN SMIT! 

 

 

Voeg de single toe aan je Spotify playlist: https://spoti.fi/2Q0cW8p

Download de single via iTunes: https://apple.co/2Q83wI6

Stream de single via HitsNL: https://bit.ly/2LYgp3W

 

 

 


 

DE STRING DIE JIJ DRAAGT STAAT OP YOUTUBE: ZING JE MEE?

Feest je mee met de nieuwe single van Kevin Smit, De string die jij draagt? Er is een tekstclip bij gemaakt zodat iedereen lekker mee kan brullen! Je kunt m hieronder bekijken, delen is lief!

Downloaden kan via iTunes en streamen kan via Spotify

  


 

 

DE STRING DIE JIJ DRAAGT CARNAVAL SINGLE VAN KEVIN SMIT

Tijdens zijn RADIONL programma 'Oost West, Thuis Best' zong Kevin altijd een schuine variant mee van Wimmie Bouma zijn single 'De ring die jij draagt'.
Met een gesprek met zanger Jan Smit in het achterhoofd die Kevin vertelde 'Gebruik gerust je fantasie met het schrijven van teksten' en aangemoedigd door
enkele luisteraars gaf Kevin de melodie een nieuwe tekst. Zijn fantasie heeft Kevin absoluut gebruikt in de nieuwe feest single 'De string die jij draagt'!

Presentator/zanger/entertainer Kevin benadrukt: "deze single is natuurlijk niet autobiografisch, het is een feestelijk liedje met een enorme knipoog en een hoog
meebrul gehalte op een overheerlijke beat van een bekend nummer. Ik kan me voorstellen dat dit liedje tijdens de carnaval gedraaid wordt,
maar na de carnavalsperiode ook op feestjes en partijen".

De single 'De string die jij draagt' zal op 31 januari a.s. uitkomen via Berk Music.

 

 


 

 Vlog #10: De grote finale?! 

Bekijk hieronder de voorlopig laatste afvalvlog van Kevin Smit

 


 

Vlog #9: de magische grens....

Bekijk hieronder de 9e vlog van Kevin Smt, zou je de vlog willen delen en liken? ;)

 

 


 

Bekijk nu afvalvlog #8 van Kevin Smit.
Nog twee weken te gaan en dan moet Kevin 25 kilo kwijt zijn. Gaat Kevin het redden? 


 

De titel van het filmpje; 'Hier doe ik het voor' verraadt misschien al wel een beetje hoe het gaat met het afvallen. Benieuwd hoeveel kilo's Kevin kwijt is en hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen afgelopen week? Check snel de vlog hieronder en Aboneer je ook op zijn YouTube kanaal

 


 

Gaat het wel goed met Kevin zijn afvallen? Kevin moet nog 15 kilo afvallen in maar 4 weken tijd. Zal Kevin dat redden met een aanpassing in zijn voeding en meer bewegen? Check snel het laatste nieuws rondom Kevin in zijn 6e vlog en geef hem een duimpje omhoog. Aboneer je ook op zijn YouTube kanaal

 

 


 

 

En daar is afvalvlog #5 van Kevin Smit! Qua gewicht een kleine tegenslag maar uiteindelijk komt het allemaal goed aldus Hans Schonewille
van fantastischafvallen.nl

 


 

Hoe gaat het met Kevin Smit zijn afvallen? Vliegen de kilo's er nog steeds af? Houdt Kevin het intensieve sporten en dat gezonde eten wel vol? Ontdek het in de 4e vlog:

  


 

  

Hoeveel kilo is Kevin afgevallen in zijn 3e afval-vlog? Bekijk het nu in zijn nieuwe video hieronder! Meer informatie over hoe ik zo goed bezig ben met afvallen: www.fantastischafvallen.nl

 

 

 

 


 

 

Zanger en presentator Kevin Smit gaat een challange aan met Hans Schonewille van fantastischafvallen.nl. Kevin is veel te zwaar en wil zijn goede voornemens werkelijkheid maken: met zijn coach gaat hij proberen binnen 10 weken om 25 kilo af te vallen.

Door middel van een wekelijkse vlog zal Kevin iedereen op de hoogte houden van de vorderingen rondom zijn challenge. De volgs zijn te bekijken via het YouTube kanaal van Kevin.

In de eerste week viel Kevin maar liefst 4 kilo af, zal de zanger / presentator het volhouden? Kijk wekelijks naar de vlogs van Kevin en blijf op de hoogte:

 

 


 

Mijn nieuwe videoclip 'Die altijd lacht  'staat op YouTube! 

 

 

Laat vooral weten wat je van de videoclip en single vindt. Deel je de clip aub ook met al je vriendjes en vriendinnetjes op de sociale media? Dank!

 

 

   


 

   Zondag 30 oktober om 20:00 is de special van Kevin Smit te zien op TVORANJE.


 

Hoogeveen – Kevin Smit bewijst met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ opnieuw dat hij geen stempel toegewezen kan krijgen.
De muziek die hij uitbrengt is erg gevarieerd. ‘Die altijd lacht’ zal wederom doen verbazen.  

Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met de vorige twee singles ‘Verliefd’ en ‘Engelen’ en dat gaat hem met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ vast en zeker weer lukken. “Je kan bij mij geen stempel op mijn hoofd drukken”, vertelt Kevin Smit. Geen enkel album van de Drentse zanger is gelijk. 

‘Die altijd lacht’ is een Nederlandse versie van de Duitse hit ‘Die Immer lacht’. Kevin is geïnspireerd doordat hij in feesttenten het publiek veel hoorde meezingen. “Ik heb een tijdje afgewacht of er een goede Nederlandse versie kwam, maar die kwam maar niet”. Daardoor heeft hij besloten het nummer zelf uit te brengen in de originele stijl van het liedje en hiermee de Nederlandse markt aan te spreken.

 

Download of luister nu mijn nieuwe single 'Die altijd lacht'

 

 

NIEUWE SINGLE KEVIN SMIT: DIE ALTIJD LACHT

  

Op 26 oktober verschijnt de nieuwe single 'Die altijd lacht', van Kevin Smit. De single 'Die altijd lacht' is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track 'Die immer lacht' van Stereoact feat. Kerstin Ott. Collin Heikens is verantwoordelijk voor de Nederlandse tekstbewerking.

 Voor zanger / radiopresentator Kevin Smit was de keuze simpel voor deze track. "Het liedje is enorm populair in de feesttenten en ik raakte enorm geïnspireerd door iedereen die dit liedje in het duits keihard meezingt.  Er is nog geen goeie Nederlandse vertaling van, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken om er een Nederlandse variant van te maken", aldus Kevin.  

 

 Naast zijn succesvolle carrière als zanger is Kevin ook presentator bij radiozender RADIONL. Het ochtendprogramma Morgenstond wordt iedere dag tussen 7.00 en 9.00 uur door hem gepresenteerd op de succesvolle radiozender.

 

 

 


 

embed video plugin powered by Union Development
Limon Tour World Guide Tranzito